U PETAK POČINJE BAŠKA OUTDOOR FESTIVAL

Šesti Baška Outdoor Festival nudi četiri atraktivna outdoor sportska programa: trail trčanje, brdski biciklizam, planinarenje i zipline.

Baška Outdoor Festival prošle godine proslavio je svoj prvi mini jubilej. Festival je u svom petom izdanju, 2019. godine, potvrdio status najposjećenijeg izvansezonskog događanja na otoku Krku, s brojnim sudionicima koji su uživali u raznovrsnim mogućnostima outdoor avantura u Baški!

Program počinje u petak, 25. rujna, Zipline Edisonom na kojem će svi avanturisti moći isprobati vožnju terenskim vozilom, hodati u prirodi i spuštati se po sajlama dužim od dva kilometra!

U subotu, 26. rujna se posjetiteljima Baška Outdoor Festivala nude brojni izazovi. Za bicikliste se pobrinuo Adria Bike, koji organizira Krk’n’Roll MTB maraton s dvije staze, u dužini od 32 i 63 kilometra, namijenjen ženama i muškarcima (napomena: e-bike i mtb).  Ljubitelji trail utrka će doći na svoje u sklopu Krk Island Trail 2020, na treking natjecanju, koje organizira Treking liga i to u tri kategorije: 8, 14 i 24 kilometra.

U nedjelju će, za one koji više vole planinariti, biti organiziran izlet Baška Hike Tour, na kojem će ih Promotiv Travel Outdoor provesti trasom Baška – Heritage Hotel Forza – Zarok – ispod velikog Gradeca – Prijevoj Vraca – Rt Škuljica – Bag – Pješčara Zarok – Baška. Izlet će svim planinarima omogućiti i upoznavanje s Baškom i okolicom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here