ODLIČNA GLAZBENA VEČER URBANA I EKIPE PRED EXPORTOM

Rasprodani koncert 52. stavak u izvođenju Urbana&4, Ante Gela i gudačkog orkestra, koji je jučer održan ispred Exporta na Delti, uz poštivanje svih aktualnih mjera u suzbijanju zaraze COVIDOM-19, što je s obzirom na količinu okupljenog mnoštva bio zaista velik izazov, oduševio je publiku te raspjevao Riječane i njihove goste, u rujanskoj večeri, u čarobnom ambijentu.
Publika je uglas s Urbanom i ekipom na pozornici pjevala bezvremenske hitove i to, ovoga puta, u aranžmanu iznimnog glazbenika Ante Gela, uz pratnju mladih glazbenika, članova gudačkog orkestra, okupljenih posebno za ovu priliku.

Naziv koncerta 52. stavak usred nastupa konačno je dobio svoje objašnjenje, kada je gudački orkestar, Urbanu u čast za njegov 52. rođendan, odsvirao pjesmu Sretan rođendan, čemu se pjevanjem pridružila i publika te je daljnji program nastavljen u slavljeničkom raspoloženju.

Mnogi su tako ponovno imali prilike uživati u još jednom sjajnom koncertu pred Exportom na Delti, koji je odnedavno postao novo kulturno središte grada.

Ovim je nastupom, pred sam kraj, doveden program Ljeta u prijestolnici, koji je unatoč svim ograničenjima izazvanim tzv. ‘COVID-krizom’, dokazao kako Rijeka i dalje, s razlogom, ponosno nosi prestižnu titulu Europske prijestolnice kulture.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here