“RIJEČKI HOUDINI” ANDREJ ŠKEDEL DONOSI MAGIJU NA TRSATSKU GRADINU

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

Ovogodišnje izdanje Ljeta na Gradini donosi nam dašak magije i mistike! Jedan od najpriznatijih iluzionista i mađioničara u regiji – Andrej Škedel gostovat će na Trsatskoj gradini u subotu, 05. rujna i propitati granice realnosti kakvu poznajemo.

Škedel u mađioničarstvo uvodi koncept tematskih iluzija i sofisticiranih manipulacija, a kroz svoje brojne nastupe često se odvažuje na velike i opasne pothvate. Javnosti je poznat kao inicijator Magic festa – prvog hrvatskog festivala iluzije, dok je publiku na malim ekranima oduševio svojim nastupima na Supertalentu.

Ljubav prema mađioničarstvu Andrej gaji još od malih nogu, a do danas je svojim nastupima gledatelje oduševio više od 3000 puta. Javnost ga pamti po nesvakidašnjem iluzionističkom performansu na Korzu u kojem se na visini od 30 metara, obješen o goreći konop, uspio osloboditi iz luđačke košulje. Svoj put kroz opasne iluzije nastavio je bijegom iz vodenog tanka – što je po prvi puta pred publikom izveo u finalu Mystic showa održanog u Centru Zamet. Ovu je iluziju osmislio i patentirao jedan od najpoznatijih mađioničara svih vremena – Harry Houdini, a svojevremeno je zbog opasnosti bila zabranjena za izvođenje. Andrej Škedel ostat će zapamćen kao prvi iluzionist koji je tu opasnu točku izveo na ovim prostorima.

(C) Marin Ćuk Vurnek Photo

Svoj put kroz jedinstvene izvedbe nastavlja “Ruskim ruletom” u kojem je izbjegao nalete jurećeg vozila, a publiku je zaintrigirao kontroverznim predviđanjem dobitnih loto brojeva sedam dana prije izvlačenja i naravno – pogodio! Škedel će na Gradini pred posjetiteljima odškrinuti vrata intrigantnog svijeta magije i kroz atraktivan scenski nastup otkriti nove dimenzije stvarnosti.

Program počinje u 21.00 sat, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.00 sati. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music Shopu te putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 50 kn u pretprodaji te 70 kn na dan izvedbe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here