PREDSTAVA “JA, TATA!” GOSTUJE NA GRADINI

Urnebesna i dirljiva ispovijed čovjeka koji kreće u avanturu dočekivanja novog života na svijet gostuje u sklopu 15. Ljeta na Gradini ovog četvrtka, 13. kolovoza. Kada ga jednog zimskog dana, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, žena upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke! Ova predstava bez zadrške progovara o različitim situacijama u kojima se nalazi novopečeni otac, pritom odgovarajući na brojna pitanja koja se možda mnogi budući, ali i sadašnji roditelji nisu ni usudili pitati. Namijenjena je svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

Predstava je to koja se poigrava stereotipnim ponašanjem muškaraca i žena koji se pripremaju za svoju najveću ulogu u životu – ulogu roditelja! Nevjerojatni Rakan Rushaidat ispričat će kako izgleda turbulentna svakodnevica budućih roditelja iz perspektive novopečenog oca koji smatra kako je dolazak djeteta na svijet za njega jednako teško i intenzivno iskustvo, kao i za njegovu suprugu. U produkciji Teatromana, a u suradnji s teatrom Exit, nastala je ova nagrađivana predstava u režiji Borisa Kovačevića u kojoj će publika uživati od 21.00 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20.00 sati.

Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a ulaznice za stajanje mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music Shopu te putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 60 kn, dok će na dan predstave cijena ulaznice za stajanje biti 70 kn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here