TREĆA LJETNA LIKOVNA RADIONICA U KLOVIĆU

U srpnju se provode edukativne likovne radionice u galeriji Juraj Klović, Verdijeva 19 b, Rijeka,  u organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka. Održati će se četiri radionice,a svaka će trajati od srijede od petka u jutarnjim terminima. Radi se u malim grupama sukladno preporukama Civilnog stožera i u skladu s epidemiološkim mjerama zaštite.

Voditeljica trećeg programa po redu biti će Luisa Ritoša, prof. likovne kulture a radionica će trajati tri dana od srijede 29. 07. do petka 31. 07. 2020. u vremenu od 10, 30 do 12 sati.

Radionice će se bazirati na slobodnom izražavanju kroz različite likovne tehnike, a uz profesionalno vodstvo i individualni rad sa svakim djetetom pojedinačno, u cilju razvijanja likovnih i motoričkih sposobnosti, mašte, i koncentracije. Predviđen oblik rada su: prezentacije, razgovori, vizualno istraživanje, stvaralačka igra, crtanje, slikanje, kolaži, istraživanje prostora, eksperimentiranje s materijalima…

Teme koje bi obrađivali bile bi u skladu s interesima djece. Radionica je prikladna i za djecu s teškoćama u razvoju.

 Programi su besplatni, a namijenjeni su djeci osnovnoškolskog uzrasta, broj djece je ograničen Sve informacije i rezervacije na telefon 051 332 494 i e-mail hdlur@ri.t-com.hr

 Radionice za djecu su odlična platforma za formiranje mašte, kreativnosti i razvijanje vizualne inteligencije kod djece. Na radionicama ćemo se igrati bojama, oblicima, materijalima, izrađivati predmete primijenjene umjetnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here