DAMIR KEDŽO NASTUPA NA GRADINI, ODGOĐEN KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA U OPATIJI


Svestrani Damir Kedžo željno iščekuje povratak na trsatsku pozornicu!

O svestranom glazbeniku Damiru Kedži u posljednje se vrijeme govori u superlativima. Svoju je karijeru započeo 2003. godine, a glazbeni je izričaj gradio na svom osebujnom i prepoznatljivom vokalu. Posljednjih mjeseci posebno se ponosi titulom pobjednika Dore s pjesmom „Divlji vjetre“, samo jednim od hitova koje vjerna publika s oduševljenjem prihvaća. U sklopu jubilarnog 15. Ljeta na Gradini ponovno će zapjevati na najljepšoj riječkoj pozornici, a upravo je na Trsatskoj gradini Kedžo održao svoj prvi samostalni koncert i ne skriva kako ovo mjesto za njega ima posebnu draž. Talentirani Kedžo nastavlja osvajati simpatije publike zbog čega je često okarakteriziran kao miljenik hrvatske estrade.

Svoju svestranost pokazao je kroz sudjelovanje i pobjedu u trećoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato i zapaženim nastupima u showu Ples sa zvijezdama, ali i brojnim mjuziklima u kojima se okušao i na kazališnim daskama. Njegov ga je specifičan glas doveo do brojnih nagrada i priznanja, kako od struke, tako i od publike koja će imati prilike uživati u njegovim izvedbama 25. srpnja. Kedžo je najavio kako će pred riječkom publikom izvesti neke od svojih brojnih hitova, ali i skladbe s novog albuma „Poljubi me sad“.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music Shopu i putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 110 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena iznositi 130 kn.

Koncert počinje u 21.30, a ulaz se za posjetitelje otvara se u 20.30. U cilju prevencije širenja virusa COVID-19 te očuvanja zdravlja posjetitelja i sudionika, program će se održati sukladno svim propisanim uputama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite.


Odgoda nastupa Željka Joksimovića u Opatiji

Zbog pogoršane epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, novih mjera Republike Hrvatske i MUP-a o zabrani prelaska granice kojima se onemogućuje dolazak izvođača i popratnog osoblja, odgođen je koncert Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Iako je nastup pravovremeno dobio zeleno svjetlo Stožera i javnog zdravstva, ispoštovane su sve epidemiološke mjere i preporuke, a izvođači su dobili valjane dozvole o radu izdane od MUP-a i Pozivni dokument za ulazak u RH te su negativni na COVID-19, u Festivalu Opatija primili su novu obavijest od strane MUP-a kojom se sukladno novonastaloj situaciji – neovisno o prethodno ispoštovanim mjerama i dobivenim dozvolama – privremeno ne dozvoljava ulazak u RH građanima trećih susjednih zemalja čime se ulazak u RH više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju.

Iz tog je razloga odgođen nastup Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. na Ljetnoj pozornici u Opatiji i čim epidemiološki uvjeti to dopuste biti će objavljen zamjenski datum nastupa.

Kupljene ulaznice će vrijediti za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here