CIRKUS TOBOGANIUS ZABAVLJA PO GRADU

Dječji festival Tobogan Europske prijestolnice kulture u suradnji s Tower Centrom Rijeka u utorak, 21. srpnja u 19 sati na Trg riječkih olimpijaca na Zametu (plato ispred Dvorane Zamet), dovodi Tower Cirkus Toboganius, program uličnih zabavljača koji ovih dana zabavlja djecu širom grada.

Istoga dana, od 20.30 sati Tower Cirkus Toboganius gostuje i na Krnjevu, na dječjem igralištu između Kršinićeve ulice i Venuccijevih stuba.

Cirkuske točke izvode: Marko Klaun koji hoda na štulama, vozi monocikl, vrti vatru i poi, žonglira i izvodi interaktivan program s djecom te Otto il Bassotto, gospodar balona iz Italije,  s gumenim licem i mozgom koji poskakuje. On publici predstavlja nevjerojatne komične trikove s balonom, naizgled prelazeći granice mogućnosti.

U srijedu, 22. srpnja u 19 sati na Cirkus Toboganius dolazi na dječje igralište prekoputa Orijentovog igrališta na Krimeji (križanje Mihanovićeve, Kumičićeve i Radničke ulice) dovodi Tower Cirkus Toboganius, program uličnih zabavljača.

Istoga dana, od 20.30 sati posjetit će Škurinjsku Dragu i zabavljati sve zainteresirane u Jelićevoj ulici, na parkiralištu ispred zgrade broj 3.

Putujući Tower Cirkus Toboganius svoj će posljednji nastup u sklopu ovogodišnjeg Tobogana imati u četvrtak od 19.15 sati na riječkom Molo longu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here