OBITELJSKI PROGRAM ANIMAFESTA NA ČAJNOM TRGU

U petak, 17. srpnja 2020.g. u 21.15 sati na Trgu Matije Vlačića Flaciusa u Rijeci (tzv. Čajnom trgu) u sklopu dječjeg festivala Tobogan Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, održat će se Obiteljski program Animafesta.

Publika će imati prilike, na velikom ekranu,  pogledati najnoviju svjetsku filmsku produkciju kratkometražnih animiranih filmova za cijelu obitelj, a program je namijenjen starijima od 7 godina.

Ulaz je slobodan, uz obveznu rezervaciju sjedećih mjesta na e-mail: ulaznice@art-kino.org.

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb, osnovan je 1972. godine i drugi je najstariji filmski festival u svijetu koji je u potpunosti posvećen animaciji. Iz godine u godinu Animafest predstavlja najbolje i najnovije iz svijeta animiranih filmova, u čemu će još jednom moći uživati i riječka publika.

U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija će se održati u dvorani Art-kina Croatia u subotu 18. srpnja 2020.g. s početkom u 19.45h

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.

Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

Četvrti po redu dječji festival Tobogan održava se od 16. do 23. srpnja 2020.g. i dio je programa Dječja kuća Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture. Njegov program nastaje zajedničkim trudom i radom ovih organizacija: Art-kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Gradska knjižnica Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Vijeće mladih Benčić i RIJEKA 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here