Usprkos šizofreniji oko pandemije koja se ponovo počela širiti i ove godine će se održati , sad već jubilarni, peti po redu Obiteljski festival malih i minijaturnih scena “Džep” u Brseču. Kako sebe vole zvati “najmanje kazalište na svijetu”, Teatar Oz kojeg su oformili Mihaela Sirotnjak Železnik i Toni Železnik, ove nedjelje, 12.7. priprema bogat program za mališane i naravno njihove roditelje.
Ove godine održati će se radionica  za  djecu, izložba, koncert i predstava. Program će početi u 18 sati izložbom Margarete Peršić, “Uvijek će biti svjetla ili uvijek će biti svijeta” u samom prostoru Teatra Oz.
U 18:30 na trgu “Dvije šterne”, u samoj gradskoj jezgri, nedaleko teatra moći ćete sudjelovati na radionici pod nazivom “Loviš” već spomenute umjetnice Margarete Peršić.
U 19:30 kreće službeno otvaranje festivala koncertnim tulumom za djecu “Kišni razdraganci” koji će upriličiti Ivana Mazurkijević i Damir Martinović Mrle.
U 21 sat počinje dramski program pa ćete u teatru moći vidjeti “Izgubljenu priču, Ivica i Marica” Gradskog kazališta lutaka iz Rijeke. Trebali su nastupiti i glumci “Lutkovngo gledališća Ljubljana” ali su zbog straha od ponovne karantene odustali od nastupa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here