ROSES & WINE EVENT U HERITAGE HOTELU ROXANICH

U Wine & Heritage hotelu Roxanich u subotu 11. srpnja 2020. godine s početkom u 19 sati, održat će se II. Roses & Wine event. Nakon što je prvi, održan u lipnju, bio iznimno uspješan s odličnim odazivom, sada se priprema i drugo izdanje. I dok je lipanjski imao naglasak na okuse i mirise unutrašnje Istre, subotnji event fokusirat će se na Jadran kako i priliči u srcu ljeta. Ponuda se bazira na “bistronomy” konceptu, nepretencioznim tanjurima, tradicionalnim okusima i sezonskim namirnicama. Domaća jela bit će pripremljena od lokalno uzgojenih sastojaka i bit će temeljena na gastronomskoj tradiciji Istre, ali uz dašak modernih kulinarskih trendova.
Uz svaki slijed sljubljivat će se i izabrane etikete Roxanich vina, a sve uz melodične zvukove The Mystic Rose Ensemblea.

Podno Motovuna, pitoresknog diva koji se uznosito diže iznad doline rijeke Mirne, otvorio se u proljeće 2019. godine Wine & Heritage hotel Roxanich. Spajajući u jednom mjestu davnu prošlost i neodoljivo dekadentnu sadašnjost, stvoren je trenutak savršenog hedonizma.

Zgrada starog zadružnog vinskog podruma izgrađenog 1902. godine od austrougarskog cara Karla I. poslužila je kao idealna kulisa za gradnju hotela i novog vinskog podruma koji se prostire na pet podzemnih etaža, a svaka je namijenjena jednom procesu proizvodnje biodinamičkih vina. Dok je A la carte restoran smješten u prizemlju hotela, okružen terasom s koje se pruža prekrasan pogled na susjedne vinograde i dolinu rijeke Mirne i gdje se nalazi poprište Roses & Wine eventa.

Obavezna je prethodna rezervacija na reservations@roxanich.hr ili 052/205-700.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here