KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA NA LJETNOJ ODGOĐEN ZA 2021., OTKAZANA “ĐUROLOGIJA”!

Ne dolazi Zdravko Čolić

Iako su se organizatori do zadnjeg trena nadali da će se koncert Zdravka Čolića 18. srpnja uspjeti održati ispod otvorenog neba opatijske Ljetne pozornice, koncert se nažalost ipak mora odgoditi zbog pogoršanja epidemiološke situacije vezane uz COVID-19.

Sigurnost publike u ovom trenutku je najvažnija stoga je odlučeno koncert odgoditi do sljedećeg ljeta, točnije 17. srpnja 2021. godine.
Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, a oni koji žele, povrat novca mogu ostvariti na mjestu gdje su ulaznice kupili, i to od ponedjeljka, 13. srpnja, u trajanju od 14 dana. Sve ostale informacije o ulaznicama mogu se zatražiti na info@eventim.hr ili na telefon 060 555 000.

Zdravko Čolić jedan je od onih glazbenika koji dominira scenom i jedini kojemu je pošlo za rukom šest puta u jednoj godini rasprodati Star Arenu. Sljedećeg ljeta rezervirajte 17. srpanj jer je uz Čolića vrhunski provod zagarantiran, a on je sada još odlučniji pripremiti spektakl koji će se prepričavati i dugo pamtiti.

Ne dolazi ni Đuro

Predstava “Đurologija” koja je trebala biti izvedena 16. srpnja na Ljetnoj pozornici otkazuje se. Razlog je obavezna samoizolacija izvođača po povratku u svoju Sloveniju prema trenutno važećim epidemiološkim mjerama.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here