FOTOSOFIA 15 CELEBRITY DAY

Rijetko kada domaći celebrityji dopuste da ih javnost upozna u sasvim drugačijim ulogama od onih na koje smo naviknuli, no kada se radi o seminaru Fotosofia – sve je moguće. Tako su i ove godine na besplatnom seminaru za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke, domaće zvijezde mladim fotografskim talentima otkrile svoje nepoznato lice.

-Celebrity Day je za nas praznik, dan kada možemo biti sve što poželimo. I tako već 15 godina. Za one ispred i one iza objektiva mašta je jedino ograničenje, a kako smo vidjeli na snimanju – ovo će biti sezona za pamćenje – rekao je Hoyka koji je celebrity radionicu smjestio u zagrebački Katran, u carstvo zabave komičara Marija Petrekovića koji je veteran prema broju poziranja Hoykinim seminaristima, baš kao i tv-voditeljica Barbara Kolar.

– Uvijek se razveselim kad me Hoyka pozove na Fotosofiju, jer su svi koji sudjeluju u snimanju  jako draga ekipa. Osim dobre zabave, iz godine u godinu me iznova oduševi kreativnost seminarista koja iz nas izvuče ono što nismo niti slutili da u sebi nosimo – otkrila je Barbara Kolar koju su fotografi vidjeli kao kapetanicu broda, ali i kao otetu od nevidljivog čovjeka.

Za razliku od nje, na Celebrity Dayu prvi put je sudjelovala glumica Ana Begić koja već ima planove za iduću godinu.

-Jedva čekam da dođem opet. Ovo što sam vidjela je odličan temelj za nove fotografske nade, a nama koji im poziramo veliko je veselje doživjeti se u neobičnim izdanjima. Sad još samo treba produbiti koncept, da finale ovog snimanja preraste u jedan dobar tulum – zaključila je Ana Begić.

Na snimanju su bili: Rene Bitorajac, Barbara Kolar, Mario Petreković, Martin Sinković, Goran Grgić, Aco Stanković, Ana Begić, Aklea Neon, Zuhra, Ognjen Golubić i Vedran Mlikota.

 

Fotografije: Goran Jakuš, Krume Ivanovski

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here