Kao što smo pisali, završeno je 8. po redu natjecanje u podvodnoj fotografiji Mares Underwater Photo Marathon 2020, koje je bilo otvoreno za prijave od veljače do travnja ove godine. Natjecanje organizira Ronilački klub “Roniti se mora”uz generalnog sponzora Mares.

Fotografije za natječaj prijavljivane su posebno za kompakt i posebno za DSLR fotoaparate u nekoliko kategorija: Ambijent sa ili bez modela, Olupina, Riba, Kreativa, Makro i Portfolio, a posebnu kategoriju činili su video materijali u trajanju do 3 minute. Na natjecanju je sudjelovalo 437 natjecatelja iz čak 44 zemlje svijeta.

Jučer ste mogli pogledati najbolje fotografije u konkurenciji hrvatskih podvodnih fotografa. Sada imate priliku vidjeti najbolje fotografije iz cijelog svijeta.  S obzirom da postoji pet kategrija za fotografije snimljene kompaktnim fotoaparatima i još pet istih kategorija za fotografije snimljene digitalnim refleksnim fotoaparatom – fotografije će biti prezentirane u 10 fotogalerija plus posebna galerija Portfolio za seriju fotografija.

FOTOGRAFIJE SNIMLJENE KOMPAKTNIM FOTOAPARATOM (compact)


FOTOGRAFIJE SNIMLJENE DIGITALNIM REFLEKSNIM FOTOAPARATOM (DSLR)


PORTFOLIO – serija od 5 fotografija istog autora

POGLEDAJTE: MARES UNDERWATER PHOTO MARATHON 2020 (1) – FOTOGRAFIJE HRVATSKIH AUTORA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here