VELIKI TULUM KIŠNIH RAZDRAGANACA NA LJETNOJ

Poznati glazbenici i životni partneri Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle iz Leta 3 snimili su dječji album imena “Kišni razdraganci”, dok je Lana Letović Perčin autorica istoimene slikovnice koja prati njihovu glazbenu priču.

Ivanka i Mrle oživjeli su likove iz slikovnice i donose ih u subotu, 13. lipnja 2020. u 18:30 sati na opatijsku Ljetnu pozornicu kako bi, zajedno s najmlađom publikom, napravili veliki, šareni tulum!

“Našli smo se u želji da nam svaki dan bude Ha ha hi hi dan, svaki drugi dan da bude Piknik gdje nemamo Tajni, a imamo punu košaru Njama njam hrane, kiša nam ne smeta u KAP-ima, no treba nam sunce gdje u daljini vidimo kako nam u posjet stiže Alisa te u ruci drži Balon. Naravno da moramo stalno biti zaljubljeni u sebe i u druge, a pjesmom Teška slova završavamo pred spavanje veselom borbom u Jastučevanju te za kraj, evo ga, Čiča Miča i za danas završava se ova vesela i lijepa priča.

Plešite, škakljajte se, zaljubljujte i pjevajte s nama”, veselo poručuju Ivanka i Mrle.

Ovaj hvaljeni audio-vizualni projekt omiljen među djecom, ali i velikim mališanima, nedavno je nagrađen glazbenom nagradom PORIN u kategoriji Najbolji dječji album.

Cijena ulaznice za najbolji tulum u gradu iznosi 40 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna na ulazu u Malu ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here