MALA LJETNA POZORNICA KREĆE S PROGRAMOM!

Kreću događanja na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici! Za prvu projekciju odabrana je nagrađivana južnokorejska drama "Parazit".

S veseljem najavljujemo da ćemo ove subote, 16. svibnja s početkom u 20.30 sati ponovo pokrenuti program na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici. Prikladni naslov za prvu filmsku projekciju koja će se održati u ovim izvanrednim uvjetima, nametnuo se sam od sebe. Radi se o nagrađivanoj južnokorejskoj drami „Parazit“ koja je u posljednjih šest mjeseci obilježila i pokorila filmski svijet. – javljaju iz direkcije Festivala Opatija.

Ulaz je slobodan, no broj posjetitelja je ograničen, stoga je dolazak na projekciju potrebno najaviti na broj telefona 099 2271 377 (od četvrtka do subote u periodu od 8 do 16 sati).

Nekoliko riječi o ponovnom otvaranju Ljetne i prvoj projekciji rekao nam je i Ernie Gigante Dešković – ravnatelj Festivala Opatija:
– “Konačno smo prvi put nakon početka krize dobili zeleno svjetlo za održavanje određenih programa. U subotu krećemo s prvom filmskom projekcijom, a da malo proslavimo početak rada gledateljima poklanjamo slobodan ulaz. Obavezna je najava jer je broj mjesta ograničen, moramo se prridržavati odredbe o udaljenosti od dva metra između posjetilaca. Paralelno krećemo i s manjim događanjima u centru Gervais. Počinje škola pjevanja Tonija Cetinskog. Već sljedeći vikend kreću događanja na Maloj ljetnoj pozornici, a kako budu popuštale mjere i na Velikoj. Dakle, u lipnju manja događanja, a od srpnja do rujna programi za veći broj ljudi.
Svi ostali do sada ugovoreni programi biti će održani ili na jesen u centru Gervais ili jednostavno prebačeni na isti datum na koji su trebali biti održani – ali u 2021. godinu; posebice se to odnosi na događanja koja su dio neke međunarodne turneje. Na taj su način u cijelom svijetu događanja prebačena u sljedeću godinu.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here