PUTUJUĆI KONCERT DAMIRA URBANA – #ostanidoma

Damir Urban, Luka Toman i Sandi Bratonja održali su dana 12 mini koncerata u trajanju po petnaestak minuta u raznim dijelovima Rijeke.
Mini turneja po gradskim kvartovima počela je u 11.30 na Podvežici da bi u nastavku izmamili ljude na prozore i balkone na Gornjoj Vežici, Krimeji i dalje u nastavku prema zapadnom dijelu grada.

U vrijeme pandemije koronavirusa ovo je glazbeni poklon za sve Riječane u njihovim domovima. Cjelodnevna mini turneja po riječkim kvartovima iz Turističkog autobusa održava se na inicijativu Damira Urbana i uz potporu Grada Rijeke, a kao poklon svim građanima te kao podrška inicijativi #ostanidoma kao mjere sprječavanja širenja epidemije koronavirusom.

Kako je i sam Urban rekao – “Ideja je da sviramo svim ljudima koji su doma i koji se drže određenog dogovora i koji nas sa gledaju sa svog prozora ili balkona.”
Obratio se i okupljenima na ulici oko autobusa – “Sad kad ste tu oko busa – naravno da sviramo i vama; sviramo i sebi. I nama ovo pomaže. Ako ste već na ulici – zadržite distancu. Ne socijalnu – ali obavezno fizičku distancu jedni od drugih. Inače sve ovo neće imati nekog smisla” – apelirao je Urban na okupljene građane.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here