PRVA ZVUČNA SLIKOVNICA O FRANKOPANIMA

Prva zvučna slikovnica - priča o Kraljevici predstavljena je najmlađima i roditeljima. Ovo je tek prva, slijedi ih još osam.

zvucna slikovnica Kreljevica

Poslušajte i pogledajte prvu ZVUČNU SLIKOVNICU o Frankopanima!
Poklon Primorsko-goranske županoj namlađima i svima koji se tako osjećaju i još uvijek vole poslušati dobre priče i bajke! 😊….U ovim teškim vremenima  pandemije koronavirusa obustavljena su druženja s najmlađima, ali su u uvjetima rada od kuće i dežurstava, razvijene nove ideje, ideje o ZVUČNIM SLIKOVNICAMA.

zvucna slikovnica Kraljevica

I prva, priča o Kraljevici i Frankopanima već je „ozvučena“ i predstavljena najmlađima…i roditeljima…autor teksta Velid Đekić, ilustratorica je Margareta Peršić, pripovjedačica Rajna Miloš, autor glazbe Elvis Stanić, a slikovnicu je animirao dvanaestogodišnji Luka Zulian! Ovo je tek prva, a ima ih još osam,
koje sadrže posve nove tekstove bazirane na povijesnim činjenicama i tradiciji svakoga dijela županije koji ima svoj frankopanski kaštel (Čabar, Brod na Kupi, Grobnik, Trsat, Bakar, Kraljevica, Bribir i Krk).

zvucna slikovnica Kraljevica

Navedena slikovnica dostupna je na službenom YouTube kanalu Primorsko-goranske županije na sljedećoj poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=qkaL1dw94X4.

Zvučna izdanja slikovnica bit će u dogledno vrijeme dostupna i za preostalih sedam koje će na isti način biti postavljene na YouTube kanalu, kao i na službenoj mrežnoj stranici projekta u rubrici MULTIMEDIJA – Video.

zvucna slikovnica Kraljevica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here