ODGAĐAJU SE WineRi i RIJEČKI FILMSKI FESTIVAL

S obzirom na opasnost od širenja korona virusa odgođene su dvije manifestacije koje su se trebale održati u mjesecu ožujku.

Organizatori WineRi festivala i Riječkog filmskog festivala dostavili su nam prioćenja koja prenosimo u cijelosti.


 

Poštovani WineRi prijatelji,
uz najbolju namjeru i organizacijske napore za održavanjem IV. međunarodnog eno – gastro festivala WineRi 13.-14.3.2020., a nakon savjetovanja sa Stožerom civilne zaštite Primorsko – goranske županije, a u svrhu društveno odgovornog ponašanja, zbog eksponencijalnog širenja virusa COVID-19, održavanje festivala se prolongira na 13.-14.11.2020. u Rijeci.
Žao nam je što smo u visokoj fazi organizacije prisiljeni otkazati festival, ali smatramo da je taj potez u ovom trenutku najodgovorniji.
Pravovremeno ćemo Vas obavijestiti o detaljima održavanja festivala u studenome.
WineRi team


 

Dragi kolege, suradnici i posjetitelji Art-kina,

ovim vas putem obavještavamo da se prvo izdanje Riječkog filmskog festivala – planirano od 25. do 29. ožujka 2020. – privremeno odgađa slijedom trenutnih okolnosti i nepredvidljivih daljnjih zbivanja glede razvoja epidemije koronavirusa.

U skladu s trenutnim mjerama opreza pri organizaciji javnih događaja, Art-kino ne želi izlagati riziku svoje posjetitelje, goste, suradnike, djelatnike i predstavnike medija te je kao najsigurnija opcija procijenjena odgoda Festivala.

Trenutno smo u procesu određivanja novog termina održavanja Riječkog filmskog festivala koji će, uvjereni smo, u 2020. godini uistinu udahnuti novi filmski život Art-kinu i našoj Rijeci – Europskoj prijestolnici kulture.
O svim daljnjim odlukama bit ćete pravodobno obaviješteni.

S poštovanjem,

Slobodanka Mišković
ravnateljica javne ustanove Art-kino

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here