FOTOVUN – RADIONICA “OSNOVE DIGITALNE FOTOGRAFIJE”

Radionica je odlična prilika za stjecanje osnovnog ili nadogradnju već stečenog znanja iz fotografije.

foto: David Matković

Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna organizira za sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji  radionicu „Osnove digitalne fotografije“, koja započinje 14. ožujka 2020. godine u 15 sati, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1.

Radionica će se održavati na istoj adresi tijekom dva subotnja termina u trajanju od 15.00 do 20.00 sati (uključujući stanku za kavu od 30 minuta), a sastojati će se od teoretskog i praktičnog dijela. Cijena radionice je 400,00 kn za oba termina (ukupno 10-ak sati radionice).

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografije, no s velikom željom za učenjem, imati će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima.

foto: Deni Persić

U želji da se odgovori društvenim potrebama, te da se potakne kvalitetnije korištenje digitalne fotografske tehnologije koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – Udruga fotografa Fotovun organizira radionicu fotografije s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji među zainteresiranim polaznicima. Stečena znanja na kraju radionice podići će kvalitetu fotografija kod svih polaznika, steći će se znanja iz različitih smjerova fotografije (pejzaži, portreti, pokret, koncerti, macro i dr.), kao i znanja o osnovnoj obradi fotografija.

Radionica je besplatna za sve polaznike mlađe od 18 godina, kao i za sve članove udruge. Predavači na radionici su iskusniji članovi Udruge fotografa Fotovun. Na radionicu se možete prijaviti putem online prijavnice: https://airtable.com/shrQXwIw3lreS0PQs. Broj mjesta na radionici je ograničen na 20 polaznika/ca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here