BESPLATAN RAZGLED GRADA UZ VODIČE – 1. OŽUJKA

Povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča Udruge turističkih vodiča Kvarnera i Liburnije pozivaju sve zainteresirane građane na besplatan razgled grada 1. ožujka 2020.g.

“S obzirom na karnevalska događanja u našem gradu i okolici, ove godine odlučili smo naš dan obilježiti tjedan dana kasnije, odnosno 1. ožujka 2020. godine. Potaknuti pozitivnim iskustvima iz prijašnjih godina, zadovoljstvo nam je najaviti da ćemo i ove godine nastaviti s tradicijom besplatnih vođenja grada, a sve s ciljem da javnost pobliže upoznamo s našim zanimanjem i aktivnostima, kao i s našim gradom i njegovim posebnostima”. – poručuju iz Udruge turističkih vodiča Kvarnera i Liburnije.

“Ovogodišnji razgled tematski se nastavlja na prethodne tri godine kada su teme bile vezane uz naš grad kao Europsku prijestolnicu kulture 2020. U zadnje tri godine obradili smo teme multikulturalnosti, vode i rada, a ove godine na red dolazi završna i glavna tema – MIGRACIJE. Pošto su migracije itekako zaslužne za današnji izgled i duh grada, članovi naših udruga su na ovu temu pripremili izuzetno zanimljivo vođenje koje počinje kod Hotela Continental, nastavlja se kroz centar grada te simbolično i na jedan vrlo poseban način završava u luci.  Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i saznaju na koji način je naša luka postala LUKA RAZLIČITOSTI.”

Datum i vrijeme: 1.ožujka 2020. g. u 11,00h
Mjesto polaska: ispred Hotela Continental
Trajanje: oko 90 min
Kontakt osobe:
Marija Volf  Puž                               Nasrin El Gharni
predsjednica UTV Kvarnera              predsjednica UTV Liburnia
095 86 11 913                               091 551 0199

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here