ISTARSKA ZIMSKA LIGA U TRČANJU – 6. KOLO: RABAC

U nedjelju 26. siječnja održat će se u Rapcu utrka 6. kola XV. izdanja Istarske zimske lige u trčanju powered by Plava Laguna sa startom u 11:00 sati u autokampu pokraj hotela Mimoza, gdje je ujedno i cilj. Staza je dužine 6950 metara, a trči se autokampom, šetnicom uz more pa laganom uzbrdicom prema upravnoj zgradi Valamara, cestom po turističkom naselju Girandela do grill bara i natrag.
Prvo troje natjecatelja u muškoj i ženskoj kategoriji dobivaju medalju.
Kao uvertira održat će se dječje utrke u tri kategorije: za predškolski uzrast dužine 200 metara, za djecu od 1.do 4.razreda 400 metara, i za djecu od 5. do 8. razreda 800 metara, sa startom u 10:15 sati. Prvo troje  kod dječaka i djevojčica dobivaju medalju.
Kod dolaska u Rabac potrebno je skrenuti desno do autokampa gdje ima dovoljno parkirnih mjesta ispred hotela Hedera i Narcis.
Organizator utrke Triatlon klub Albona Extreme po običaju će utrke učesnike počastiti voćem, kolačima i napitcima te potruditi se da natjecatelji iz Rapca odu puni pozitivnih dojmova.
Radi održavanja utrke biti će privremena regulacija prometa na Rivi i dionici ceste prema Girandeli te se umoljavaju učesnici  u prometu  kao i šetači na šetnici da poštuju upute redara .
Start glavne utrke: 11:00
Start dječjih utrka: 10:15
Prijave: 9:30 do 10:30, a za djecu od 9:30 do 10:00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here