CRIKVENICA – Regionalna news mreža prenosit će uživo dvije crikveničke maškarane povorke u nedjelju 26. siječnja. To znači da ćete dječju i veliku povorku moći pratiti na portalima: Tunera.info, Podučkun.net, Torpedo.media i Lanterna.news, dok je za tehnički dio prijenosa zadužena tvrtka Pro Rec. Povorke će se snimati s pet kamera, što jamči potpun doživljaj, gdje god bili uz naše portale isključivo posvećene događanjima na području Hrvatskog primorja, Rijeke i Liburnije.

Dječja maškarana povorka u Crikvenici kreće u 11 sati, a Velika maškarana povorka u 14 sati. Obje startaju kod hotela Miramare i završavaju na Trgu Stjepana Radića. Na dječjoj povorci očekuje se tisuću malih maškara u deset grupa koje stižu iz Crikvenice, Bribira, Kraljevice, Triblja, Škrljeva, Bakra… Nakon povorke, djecu i posjetitelje će na Trgu Stjepana Radića zabavljati grupa Point. Velika maškarana povorka kreće u 14 sati.

Centrom Crikvenice prošetat će tisuću i pol maškara raspoređenih u 40 grupa iz Crikvenice, susjednih mjesta, Rijeke, Poreča, Ivanić Grada, Opatije, Ozlja, Duge Rese, Slovenije (Kočevje i Kidričevo). Na Trgu Stjepana Radića grupe će predstaviti voditelj Joso Krmpotić. Vesele maškare potom će krenuti na zabavu u Gradsku sportsku dvoranu, gdje ih očekuje marenda i zabava uz grupu Point.

Organizator Maškara Crikvenica je TZ Grada Crikvenice, suorganizatori Fine Food, Eko-Murvica i Jadran d.d., Grad Crikvenica, HTZ i TZ Kvarnera.

Regionalna news mreža prenosit će još tri događanja tijekom maškaranog doba: 53. Međunarodnu karnevalsku povorku Lovran (16. veljače), 25. Zvončarsku smotru u Matuljima (22. veljače) te lansiranje Gobota na mjesec u Mošćeničkoj Dragi.

(foto: TZ Grada Crikvenice)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here