Ispraćaj stare te doček Nove 2020. u Puli ove godine odvijati će se na više lokacija i u različitim terminima. Popodnevni doček odvijat će se na Tomislavovom trgu uz Gelato sisters band i na Giardinima. Šajeta će zabavljati sve koji se navečer zateknu na Portarati, dok će se središnje pulsko silvestarsko događanje odvijati na Forumu uz zvukove Zabranjenog pušenja. Uz  ponoćni vatromet Puljani će ispratiti staru i ući u novu 2020. godinu.

Porečane i mnogobrojne goste u 2020. godinu svojim hitovima uvest će jedna od najvećih zvijezda hrvatske scene – Severina. Osim tradicionalnog velikog dočeka na Trgu slobode uz Severinu, na Trgu Matije Gupca održat će se paralelni doček uz DJ Stanka Bondžu, doček za najmlađe na Staru godinu u podne, a za reprizu dočeka već je rezerviran Night Express. Poreč ima doček i za najmlađe koji organizira Teatar Naranča u Parku Matije Gupca.

Najluđa noć u godini u Rovinju biti će u znaku popularnog splitskog pjevača Zlatana Stipišića – Gibonnija koji će nastupiti na Trgu m.Tita. Publiku će prije njegovog nastupa zagrijati i zabaviti Party band. Osim glazbenog dijela na programu je atraktivan vatromet koji će točno u ponoć zabljesnuti nad Rovinjom. Novogodišnji program na trgu praćen je gastronomskom ponudom nekolicine rovinjskih ugostitelja u sklopu Rovinjskih zimskih delicija ali i Udruge Kuća o batani sa tradicionalnom ponudom jela u sklopu Blagdana u kući batane. U klubu Steel venue biti će održan New Year’s Eve Extravaganza Party s početkom u 23 sata. Nastupaju: Adoo, Tomo in der Mühlen, Sandro Stehlik, Endi Gorjan, DJ Vlady, DJ Lorenzo, DJ Nino.

Nova godina u Umagu biti će dočekana uz vatrenu Maju Šuput. Atmosferu prije i poslije koncerta zagrijat će DJ Shurky.

U Medulinu je na Silvestrovo organiziran bogat program za velike i male. Od 10 sati na medulinskoj rivi organizirat će se novogodišnja atletska utrka za djecu i odrasle. Biti će održan nastup plesnog studija Pirueta, radionice i animacije Zemlje zabave te zabavno glazbeni program uz Dj Nikolu z Kukurini te podnevni koncert Saše Lozara.

U Pazinu će stara godina biti ispraćena u podne uz nastup Replay banda na platou ispred Spomen doma.

U Svetoj Nedelji stara godina će biti ispraćena s početkom u 10 sati do 14 sati u parku ispred zgrade Općine u Nedešćini.Posjetiteljima će se dijeliti besplatno kuhano vino, kupus s domaćim kobasicama te domaće fritule. Za veselu atmosferu pobrinuti će se harmonikaši Valter i Elario.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here