POKLON ARTICA – NOVOST U PONUDI ART-KINA

Poklon articu – poklon karticu Art-kina – građani odsad mogu izraditi na blagajni Art-kina, svakog dana od 16 do 20 sati.

Duh darivanja zahvatio je i Art-kino gdje odsad za svoje najmilije filmoljupce građani mogu izraditi Poklon articupoklon karticu Art-kina. Kao idealan dar za rođendane, blagdane ili druge posebne prigode, Poklon artice u iznosu od 100 ili 200 kuna mogu se iskoristiti za broj ulaznica u vrijednosti uplaćenog iznosa.

Poklon artica vrijedi za sve programe u organizaciji Art-kina, no ne garantira mjesto zbog čega se preporuča rezervacija ulaznice za željenu projekciju. Ukoliko vlasniku kartice na raspolaganju ostane iznos nedovoljan za ulaznicu, preostali iznos može se iskoristiti kao nadoplata do pune cijene prilikom regularne kupnje ulaznice. Poklon artica vrijedi godinu dana od datuma izdavanja.

Poklon artice – kao idealna prigoda za uljepšavanje blagdanskih zimskih dana dobrim filmovima u riječkom kinu – dostupne su za prodaju na blagajni Art-kina, svakog dana od 16 do 20 sati.

 

Više potražiti na https://www.art-kino.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here