TRI KONCERTA U TRI DANA

Prvi koncert - Forza Robi je humanitarnog karaktera, prikuplja se pomoć za bolesnog novinara Roberta Ivanović. Drugi je nastup klape Iskon u Operi, što je zasigurno posebnost, dok je treći nastup legendarnog Zabranjenog pušenja u Pogonu kulture.

U četvrtak 19. prosinca u Dvorani Zamet biti će održan humanitarni koncert “Forza Robi” s ciljem prikupljanja pomoći za bolesnog novinara Roberta Ivanovića. Nastupaju: Tedi Spalato, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Klapa Čikat, Karin Kuljanić, Šajeta, Duo Blondes, Antonio Krištofić, Nikolina Tomljanović i Sarah & the Romans. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka i na štandu na Jadranskom trgu. Cijena ulaznica u pretprodaji je 80 kuna, a na dan koncerta 100 kuna. Afterparty je u Galaxie baru u neposrednoj blizini dvorane. Početak koncerta je u 20 sati.

U petak, 20. prosinca, klapa Iskon održati će koncert u “Operi” (bočna ulaz u zgradi ex Teatra Fenice), prostoru koji godinama stoji prazan, a mnogi se rado sjećaju događanja u njemu od prije dvadeset i više godina. Ulaz se otvara u 21 sat. Pretprodaja ulaznica vrši se u: Fashion Room (Stari grad), Discovery bar (Srdoči), Industriale Caffe bar (Kukuljanovo), Caffe bar MD (Dražice).

U subotu, 21. prosinca, Pogon kulture ugostiti će legendarno “Zabranjeno pušenje”. Ovim nastupom bend će proslaviti 35 godina rada, odnosno izlaska LP-ja “Das ist Walter”, a svirati će uglavnom materijale s prva četiri albuma. Rock atrakcija iz sredine osamdesetih još uvijek ne gubi energiju, a u Rijeci uvijek nailaze na odličan prijem publike. Ulaznice se mogu u pretprodaji kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka po cijeni od 100 kuna, a na dan koncerta cijena će biti 120 kuna, ukoliko ostane još ulaznica. Koncert počinje u 21 sat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here