U PETAK 9. RIJEKA TATTOO EXPO

Od petka do nedjelje u sportskoj dvorani Kostrena održati će se 9. Rijeka Tatto Expo. Sudjeluje 105 tattoo artista i tridesetak izlagača.

Najveće izdanje trodnevne riječke tattoo konvencije, devete po redu, počinje ovog petka 22. studenog. Sportska dvorana u Kostreni primiti će 105 vrhunskih tattoo artista i više od 30 izlagača..

U petak u 17 sati biti će prikazan film „Gurati naprijed“ o Košarkaškom klubu Kostrena, Košarka u kolicima. Na prikazivanje filma doći će i sami akteri čija će kolica nakratko postati platna za oslikavanje u režiji tattoo majstora.

Novitet ove godine godine je natjecanje u Cosplayu (subota), organizirano u suradnji s Udrugom 3. Zmaj. Cosplay je hobi u kojem sudionici zvani cosplayeri nose kostime i modne dodatke kako bi utjelovili određeni lik. Izvori likova koje cosplayeri predstavljaju su crtani filmovi, stripovi, filmovi i televizijske serije te videoigre. Prijave se primaju do četvrtka 21. studenog.

Po završetku Cosplaya biti će održano posebno tattoo natjecanje – ono za najgoru tetovažu. Smatrate li svoju tetovažu neuspjelom i želite ju ukloniti ovo je dobra prilika. Prijave se primaju u samoj dvorani na info pultu. Nagrada su tretmani laserskog uklanjanja najgore odabrane tetovaže, u suradnji sa Ghost laser tattoo removal.

Nedjelja je bogata sadržajima za najmlađe. Kreativne radionice održati će se u dva termina, prvi od 10.30 do 12.30 i drugi od 15 do 17 sati. Radionice su namijenjene djeci od 6 godina nadalje (mlađi mogu iznimno sudjelovati uz pratnju starijeg brata ili sestre), a broj mjesta je ograničen. Rok za prijavu je do srijede 20. studenog, a prijaviti se može na adresi http://tiny.cc/3w6dgz.

Ekipa Radio Rože brinuti će se za glazbenu pozadinu cijelog vikenda. Specifičnost glazbenih poslastica je to da će biti odsvirane s gramofonskih ploča.

U susret obilježavanju jubilarnog desetog izdanja iduće godine,organizatori  Rijeka Tattoo Expo raspisali su fotografski natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na 9. Rijeka Tattoo Expo. Na natječaj se mogu prijaviti svi, amateri i profesionalci, a uvjeti i pravila mogu se pročitati na adresi http://tiny. cc/dq6dgz .

Već niz godina Rijeka Tattoo Expo pomaže potrebitima kroz akciju doniranja koja se organizira u suradnji sa Općinom Kostrena, Komunalnim društvom Kostrena i Turističkom zajednicom Općine Kostrena. Ove godine toj se akciji pridružuje i muški frizerski salon Wolf, koji će tijekom konvencije uređivati vaše brade i kosu, a sav prikupljeni iznos donirati će se za kupnju knjiga za školsku knjižnicu OŠ Kostrena i to knjiga potrebnih za lektiru prema novom kurikulumu. U akciji doniranja moguće je sudjelovati i ubacivanjem novca u donacijske kutije koje će se nalaziti u prostoru dvorane.

Ulaznice za 9. Rijeka Tattoo Expo moći će se kupiti  isključivo na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 kuna, dok je cijena trodnevne ulaznice 50,00 kuna.

Ulaz se otvara u petak u 12 sati, a u subotu i nedjelju u 10 sati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here