Rijeka, Opatija, Crikvenica – Nova svjetlost zabljesnula je na regionalnoj medijskoj sceni, a njen izvor je Lanterna, internetski „magazin drugačijih vijesti“ koji je odnedavno pušten „u eter“ i već je naišao na simpatije čitatelja.

Tim „paljenjem“ Lanterne, regionalna internetska medijska mreža dobila je svog novog, četvrtog člana koji će se pridružiti već etabliranom trojcu kojeg čine PodUčkun.net, centralno mjesto vijesti za područje Liburnije i istočne Istre koji je nedavno proslavio 10 godina rada; Torpedo.media, utjecajni portal s vijestima za područje Rijeke i okolice te Tunera.info, koji je u manje od godinu dana postojanja postao glavni izvor informacija za stanovnike hrvatskog primorja od Bakra do Senja.

Za razliku od tri portala posvećenog dnevnim vijestima s izvještajnim fotogalerijama i video-prilozima, Lanterna ima ponešto drugačiju medijsku filozofiju i u „internetska bespuća“ Istre i Kvarnera donosi magazinski pristup. To podrazumijeva vrhunske fotogalerije i umjetničke fotografske radove ponajboljih „majstora od objektiva“, vizualno bogate reportaže iz najljepših dijelova našeg kraja te brojne zanimljive priče iz života.

Lanterna magazin je vodič za kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Područje našeg interesa ide od raznih sportskih aktivnosti, preko turizma i gastronomije pa sve do kulture i popularne znanosti. Želja nam je da na našim stranicama pronađete ideje za nove avanture i upoznate se s ljudima i zanimljivostima kraja u kojem živimo, sažela je filozofiju portala njegova redakcija, a koliko su u tome uspješni – na vama je da provjerite.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here