3. FESTIVAL VINA I GASTRONOMIJE HEDONIST & WINE – ODLIČNA PONUDA I MNOGO POSJETITELJA

Bogata vinska lista, vina iz više od šezdeset hrvatskih vinarija, poznati chef Mate Janković – samo su neki od mamaca koji su privukli brojne posjetitelje u Kristalnu dvoranu i na terasu hotela Kvarner ovog petka i subote. Festival vina i gastronomije Hedonist & Wine u svojem trećem izdanju osim mogućnosti degustacije raznih vinskih i kulinarskih delicija u svojem je programu obuhvatio i panel diskusije i vođene degustacije u Amadria park hotelu Četiri opatijska cvijeta što “Hedonistu” svakako daje poseban značaj među brojnim festivalima sličnog tipa.

Vrhunac prvog dana bila je gala večera u restoranu Bevanda na kojoj su kuhali poznata imena – Janez Bratovž, Deni Srdoč, Petra Jelenić, Konrad Vulić i Robert Benzija. Večera u pet sljedova sljubljena je s vinima sedam hrvatskih vinara.

Festival organizira Daria Grošić, ujedno i vlasnica te urednica portala hedonist-magazin.com., s idejom kvalitetnog pristupa svijetu vina i gastronomije. Ove su godine festival Hedonist & Wine i sajam HoReCa Adria udružili snage kako bi ovog vikenda Opatiju pretvorili u središte hrvatske turističke i gastro privrede, pa su tako posjetitelji predočenjem sajamskog letka mogli ući na festival po cijeni od 60 kuna. Puna cijena ulaznice iznosila je 120 kuna, a ugostitelji i restorateri imali su slobodan ulaz.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here