JUBILARNI 40. “ZELENI KASTAV” – SAJAM ZDRAVLJA I DOBRE VIBRE

Na 40. "Zelenom Kastvu" sudjelovati će 24 uzgajivača i proizvođača sa proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava, obrta, zadruga, udruga i poduzeća

U subotu 28. rujna u vremenu od 09 – 13 sati, na Fortici u centru Kastva, u sjeni stoljetnih stabala održati će se jubilarni 40. “Zeleni Kastav” – sajam zdravlja i dobre vibre. Zbog iskazanog velikog interesa posjetitelja “Zelenog Kastva”, osim sajmova koji se uvijek održavaju drugog ponedjeljka u mjesecu u poslijepodnevnim satima, od svibnja do listopada održavani su i sajmovi svake zadnje subote u mjesecu u prijepodnevnom terminu.

S obzirom na velik interes posjetitelja, želja izlagača je nastaviti s održavanjem sajmova subotom i nakon mjeseca listopada.

U ponudi će biti korjenasto povrće i zelenje, voće, voćne prerađevine, sokovi i sirupi, kravlje mlijeko, sirutka  i mliječni proizvodi, sirevi i suhomesnate prerađevine, razni povrtni namazi i salse, batat , marmelade i sokovi  od batata, nezamislive kombinacije namaza medvjeđeg luka, razna brašna,  savijače od šumskog voća i jabuka , energetske pločice suhog voća i orašastih plodova.

foto: TZG Kastav

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here